Nieuws

Zelfreinigend zwembad niet langer een illusie

Door:

Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuiltdeeltjes in uw zwembad en zorgt continue voor helder kristalwater. Het VANTAGE-systeem is zelfreinigend en bereikt richels, trappen, grijpranden en andere plekken in uw zwembad waar een gewone bodemzuiger niet bijkan. Een bijkomend voordeel is de afname van het gebruik van chemicali├źn en het aantal onderhoudsbeurten. Het VANTAGE-systeem in uw zwembad laat elke zwembadstofzuiger ver achter zich. Het systeem is het toppunt van gebruiksvriendelijkheid: u hoeft zelf niets te doen en u beschikt dus over een zelfreinigend zwembad.

Het VANTAGE-systeem is nagenoeg onzichtbaar en doet dus geen afbreuk aan de uitstraling van uw zwembad. De spuitnozzles en accessoires zijn in drie verschillende kleuren leverbaar, waardoor deze mooi te combineren zijn met de kleur van uw zwembad. De telescopische pop-up spuitnozzles van het VANTAGE-systeem bereiken een oppervlakte dat vier maal groter en krachtiger is dan dat van klassieke reinigingssystemen.

Het VANTAGE-systeem zorgt voor een ongekende zwembadreiniging, van oppervlak tot de bodem. Maak het uzelf niet moeilijk. Wanneer u kiest voor het beste zelfreinigende systeem voor monoblok keramische zwembaden ter wereld, geniet u optimaal van uw zwembad.

Ander nieuws