Polyester zwembad

Wit en hemelsblauw

Een Polyester bad (polyfaser) wordt vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit glasvezel versterkt polyester. Aquaprojects levert een divers en groot aantal modellen, elk in de kleuren wit en hemelsblauw. Het ruime assortiment garandeert een bad naar ieders wens, zowel qua vorm als maatvoering. Een kwaliteitsproduct van een fabrikant met bijna 40 jaar ervaring, uniek in zijn soort.

Extra isolatie

Handverwerking van polyesterhars en glasvezel zorgen voor een gelijkmatige kwaliteit. Elk bad ondergaat diverse productie-fases in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heerst. Standaard wordt bodemisolatie toegepast. Zo vormen eventuele oneffenheden zoals scherpe steentjes in de betonvloer geen gevaar voor uw bad. Ervaring leert dat wandisolatie niet nodig is door de uitstekend isolerende eigenschappen van de gebruikte materialen. Extra isolatie met als doel om het bad extra stevigheid mee te geven is bij een Polyfaser bad absoluut niet nodig. Ingewerkte verstevigingsprofielen garanderen een solide constructie. Stelpoten worden meegeleverd.

Persoonlijk zwembad

Alle baden zijn bestand tegen een constante watertemperatuur van 28º C met een maximum van 30º C. Om van het Polyfaser monoblok zwembad een echt persoonlijk zwemparadijs te maken kan uit vele opties gekozen worden. Een inlooptrap, een massage zitbank en een ingebouwde lamellenafdekking zijn slechts enkele voorbeelden. De verkoopadviseurs van Aquaprojects vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Alle producten

...