Het zwembadwater in topconditie houden

Tijdens de warme zomerdagen wordt het zwembad intensiever gebruikt. Het is fijn dat het zwemwater dan ook in goede conditie is. Hieronder geven wij heldere antwoorden om uw troebele water te verhelpen of tegen te gaan.

Lees meer

Compass Pools in samenwerking met Stoop Tuinen en Design2Chill bij Bloem & Tuin 2017 in Nuenen!

De afgelopen jaren hebben wij al meerdere malen in samenwerking met Stoop Tuinen een prachtige tuin met Compass Pools zwembad mogen aanleggen voor de welkbekende beurs Bloem & Tuin. Gedurende deze dagen kunt u kennis maken met de uitzonderlijk goede match van het strak vormgegeven zwembad van Compass Pools in combinatie met de strakke lijnen in het tuinontwerp van Stoop Tuinen.

Lees meer

Partners in the picture; Stoop Tuinen en Design2Chill!

Misschien heeft u ze al af en toe voorbij zien komen op onze Facebook pagina of op Instagram, want we hebben al de nodige projecten samen mogen oppakken met Stoop Tuinen en Design2Chill.

Lees meer

Zelfreinigend zwembad niet langer een illusie

Welk zwembad u ook kiest, u moet er van kunnen genieten wanneer het U uitkomt! Zonder de vervelende handelingen te verrichten voor het onderhoud ervan. Compass Pools Nederland biedt u het exclusieve VANTAGE- systeem. Wij maken het u graag makkelijk!

Lees meer