Keramische zwembaden

Aquaprojects, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch is geauthoriseerd Compass Pools Dealer. Compass Pools Monoblock zwembaden zijn vervaardigd uit keramisch vinylester composiet – ook gekend als keramische zwembaden. Keramische zwembaden bieden vele voordelen in vergelijking met traditionele polyester of vinylester monoblock zwembaden. Het moderne design en kleurenpalet, in combinatie met het – door Compass Ceramic Pools® – gepatenteerde productieproces zorgen ervoor dat u jarenlang zorgeloos kan genieten van een schitterend keramisch zwembad.

Fantastische schittering

De Bi-Luminite® kleurenlaag is gepatenteerde en zorgt voor unieke kleureffecten en een fantastische schittering van het zwembad water in het zonlicht. Dit effect wordt bereikt dankzij het het aanbrengen van verschillende kleurenlagen boven elkaar, waaronder kleine, glinsterende kleurpartikels die zich onder de transparante bovenlaag bevinden. De Bi-Luminite® kleurenlaag heeft een ware revolutie op til gebracht en biedt de volgende eigenschappen:

- kleurvast – geen nadelige invloed van UV-stralen op de kleur van het zwembad.
- chemisch bestendig – geen inwerking van chloor, zout en andere chemicaliën op de wanden van het zwembad.
- krasbestendig: dankzij de hardheid van de Bi-Luminite® laag is uw zwembad weinig gevoelig voor krassen
- onderhoudsvrij – door de gladheid van de toplaag – die geen poriën heeft – is het onderhoud eenvoudig en in een handomdraai klaar.
- osmose vrij – dit maakt een Compass Ceramic Pools® monoblock het meest duurzame keramisch zwembad op de markt.

Bijscholing voor efficiëntie

Een monoblock zwembad van Compass Pools wordt ingebouwd door vakbekwame monteurs van Aquaprojects die zich permanent laten bijscholen om efficiënt en maatvast elk zwembad bij de klant in te bouwen. Zo kunt u profiteren van een korte bouwtijd en snel genieten van uw realisatie, een Compass Ceramic Pools® monoblock zwembad van Aquaprojects. Voor meer informatie zie www.compasspools.nl.

Alle producten

...