Stappenplan

Inventarisatie
Realisatie

Inventarisatie

Alvorens we met een goed voorstel te kunnen komen zullen wij ons eerst goed moeten inleven.

Ontwerp

Aquaprojects beschikt over een eigen tekenkamer en ontwerpafdeling om zo visuele 3D-modellen te kunnen realiseren.

Offerte

Offertes zijn bij ons modulair opgebouwd; dat stelt u in staat in bepaalde gevallen in meerdere stappen tot realisatie over te kunnen gaan.

Realisatie

De levering van alle benodigde apparatuur én de installatie daarvan wordt door Aquaprojects zelf verzorgd.

Zo gaan wij te werk

Inventarisatie

Alvorens met een goed voorstel te kunnen komen zullen wij ons eerst goed moeten inleven. Door ons te verdiepen in de locatie, situering, toegankelijkheid en uw wensen zijn wij uiteindelijk in staat om uw droombad te creëren. Ieder heeft een andere beleving bij zijn of haar bad, al dan niet in combinatie met een ontspanningsruimte. Het team van Aquaprojects zal een vertaalslag maken van uw wensen naar een technisch realiseerbaar geheel. Door middel van ingekleurde plannen zullen wij u helpen met het maken van de juiste keuze.Afhankelijk van onze bevindingen en uw wensen wordt bepaald welke materialen zullen worden toegepast. Pas dan weten we of u bijvoorbeeld voor een skimmer- of een overloopbad zult kiezen.

Ontwerp

Aquaprojects beschikt over een eigen tekenkamer en ontwerpafdeling welke het mogelijk maakt om uw eigen tuin in een 3D model te voorzien van het zwembad van uw dromen. Alles is mogelijk, voorbeelden van diverse materialen, afwerkingen, tuinindeling, terras, wellnessruimteindeling, kortom u krijgt een mooie indruk hoe uw tuin of wellnessruimte er uit komt te zien. Afhankelijk of het om binnen- of buitenprojecten gaat worden de ontwerpen door onszelf gemaakt of in combinatie met gerenommeerde interieur- tuin- of landschapsarchitecten.

Offerte

Om een offerte uit te kunnen brengen zullen wij eerst een inventarisatie maken en een intake gesprek met u houden. Bij nieuwbouw dienen tekeningen te worden overlegd en bij renovaties of in bestaande situaties zullen wij ten alle tijden ter plaatse het geheel opnemen. Offertes zijn bij ons modulair opgebouwd; dat stelt u in staat om in bepaalde gevallen in meerdere stappen tot realisatie over te kunnen gaan. Daarom worden onze offertes altijd mondeling toegelicht en per definitie niet verzonden.

Realisatie

De levering van alle benodigde apparatuur én de installatie daarvan wordt door Aquaprojects zelf verzorgd. De eigen technici weten als geen ander wat er bij een deugdelijke installatie komt kijken. Moderne zwembaden zijn een fascinerende mengeling van mechanische, elektrische, elektronische en (soms) chemische technologie. Op al deze terreinen is kennis én ervaring nodig om de installatie zo goed uit te voeren dat de apparatuur perfect functioneert en blijft functioneren. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt de technische installatie ontworpen conform de regels van de WHVBZ of aangepast voor particulier gebruik

Neem contact op