Beweegbare vloer

Uw zwembad wordt terras, uw terras wordt zwembad. Aquaprojects werkt nauw samen met diverse specialisten op het gebied van beweegbare vloeren.

Met een beweegbare vloer maakt u van uw bad het ene moment een veilig peuterbad voor de kleintjes, het andere moment een volwaardig sport- en vrijetijdsbad voor volwassenen. De positie van de beweegbare vloer is doorgaans volautomatisch instelbaar, zowel horizontaal als aflopend. In zijn hoogste stand maakt de beweegbare vloer van uw zwembad een stevig terras, dat bijvoorbeeld als dans-, fitness- of partyvloer kan dienen. Tegelijkertijd vormt het terras een isolerende afdekking waarmee u fors bespaart op het energieverbruik voor de verwarming van uw zwembad. Een  beweegbare vloer maakt uw zwembad comfortabel, veelzijdig, veilig, schoon, en energiebesparend. Beslist een verantwoorde “diepte-investering” dus voor uw bestaande of nog te bouwen zwembad.

Ook in binnenbaden combineert de be­weegbare vloer een maximum aan comfort met esthetiek naar uw persoonlijke smaak. Uw badvloer en het perron kunnen één geheel vormen in de natuursteen van uw keuze, passend in de eigen zwembadarchitectuur van uw bad. De adviseurs van Aquaprojects vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van een beweegbare vloer en zijn afwerking.

Alle producten

...