Nieuws

Partners in the picture; Stoop Tuinen en Design2Chill!

Door:

In deze nieuwsbrief willen wij graag de prachtige ontwerpen van Stoop Tuinen onder uw aandacht brengen en in een tuin als deze mogen de buiten meubels van Design2Chill ook zeker niet ontbreken! U begrijpt dat wij u dus graag wat meer over deze topbedrijven vertellen;

Stoop Tuinen

De hoveniers van Stoop Tuinen zijn gespecialiseerd in aanleg en onderhoud. Met passie voor hun vak halen ze alles uit de vierkante meters van uw buitenruimte. Als spin in het web organiseren we voor u de complete aanleg van A tot Z. Daarbij communiceren we voor u ook met derde partijen, zoals loodgieters, elektrici├źns, enzovoort.

Design2Chill

Reeds10 jaar is Design2Chill trendsetter op het gebied van 'all-weather' lounge- en tuinmeubelen. Wij bieden een ruime collectie van hippe designmeubels, gekoppeld aan een uniek maatwerkconcept en gericht op duurzaamheid.

In de afgelopen paar jaren is er veel aandacht en energie besteed aan het ontwikkeling- en productieproces. Als gevolg daarvan zijn onze meubels geoptimaliseerd in termen van duurzaamheid en zitcomfort. Dit komt onder andere tot uiting in ons innovatieve afwaterings- en ventilatiesysteem, de combinatie van 'quick-dry foam' en koud schuim en het gebruik van de hoogste kwaliteit stoffen. De speciaal ontwikkelde stoffering is water afstotend en beschermd tegen vuil en vlekken.

Ander nieuws