• Het zwembadwater in topconditie houden

  10 juli 2017

  Tijdens de warme zomerdagen wordt het zwembad intensiever gebruikt. Het is fijn dat het zwemwater dan ook in goede conditie is. Hieronder geven wij heldere antwoorden om uw troebele water te verhelpen of tegen te gaan.

  Lees verder
 • Compass Pools in samenwerking met Stoop Tuinen en Design2Chill bij Bloem & Tuin 2017 in Nuenen!

  28 juni 2017

  De afgelopen jaren hebben wij al meerdere malen in samenwerking met Stoop Tuinen een prachtige tuin met Compass Pools zwembad mogen aanleggen voor de welkbekende beurs Bloem & Tuin. Gedurende deze dagen kunt u kennis maken met de uitzonderlijk goede match van het strak vormgegeven zwembad van Compass Pools in combinatie met de strakke lijnen in het tuinontwerp van Stoop Tuinen.

  Lees verder
 • Partners in the picture; Stoop Tuinen en Design2Chill!

  23 maart 2017

  Misschien heeft u ze al af en toe voorbij zien komen op onze Facebook pagina of op Instagram, want we hebben al de nodige projecten samen mogen oppakken met Stoop Tuinen en Design2Chill.

  Lees verder
 • Zelfreinigend zwembad niet langer een illusie

  16 februari 2017

  Welk zwembad u ook kiest, u moet er van kunnen genieten wanneer het U uitkomt! Zonder de vervelende handelingen te verrichten voor het onderhoud ervan. Compass Pools Nederland biedt u het exclusieve VANTAGE- systeem. Wij maken het u graag makkelijk!

  Lees verder
 • Nieuwe showroom!

  10 februari 2017

  Een nieuwe showroom voor Aquaprojects en Compass Pools, komt u ook snel een kijkje nemen?

  Lees verder
 • Waarom wij voor HDPE kiezen en niet voor Polypropyleen!

  08 december 2016

  Thermoplast zwembaden zijn onder meer gemaakt van Polypropyleen en HDPE. De reden dat Aquaprojects ervoor kiest met HDPE te werken is als volgt; Waar polypropyleen een materiaal is dat uithard waardoor de kansen op scheuren vergroten, blijft HDPE ligt flexibel. Daarnaast is een HDPE zwembad kleurvast en zal een polypropyleen zwembad door uv-straling zijn kleur op den duur verliezen.

  Lees verder
 • Chloorarm zwemmen, het kan!

  18 augustus 2016

  DAISY staat voor Dryden Aqua Integrated System, Het is een doordachte samenwerking van diverse producten dat uniek is in samenstelling en eigenschappen. Het DAISY systeem is DE oplossing voor kristalhelder en gezond water, gezonde lucht en dat alles met een minimale chloorbehoefte en tegen een zo laag mogelijke operationele kosten.

  Lees verder
 • Beurs Bloem en Tuin 2016!

  28 juli 2016

  Er is gisteren tot laat hard gewerkt aan onze beursstand op Bloem & Tuin, het grootste tuinevenement van de Benelux. In samenwerking met Compass Pools Nederland hebben we een modere, strakke tuin neergelegd in de Nuenense bossen. Beurs opent morgenochtend om 10:00 uur. En is dan 10 dagen open. Kom je ook?

  Lees verder
 • DAISY systeem

  21 juni 2016

  Wat is AFM®? AFM(Actief Filter Medium) is een revolutionair filtermateriaal gemaakt uit groen glas. Het is ontwikkeld en vervaardigd door Dryden Aqua.

  Lees verder
 • De nieuwe hit uit Autralië; De Plunge Pool!

  17 juni 2016

  De Plunge Pool is de nieuwe hit overgewaaid uit Australië! Een klein bad die niet uw gehele tuin in beslag neemt maar toch perfect zijn doel dient.

  Lees verder
 • Summer Event 2016

  17 juni 2016

  Aquaprojects is gevestigd in het pand van The Art of Living Well en nodigt u graag uit. Bent u een levensgenieter, houdt u van luxe en comfort en is lifestyle helemaal uw ‘ding’? Dan bent u waarschijnlijk al bekend met The Art of Living Well "the place to be!"

  Lees verder
 • De oplossing voor uw vuile roldecknis is nabij!

  22 april 2014

  Uw zwembad is zomerklaar gemaakt, het water is op temperatuur en u bent klaar voor de eerste duik van het jaar. Helaas blijken er toch bladeren of andere vervuiling in het zwembad terecht gekomen te zijn.

  Lees verder
 • DAISY Totaalconcept waterbehandeling

  15 april 2014

  Het Dryden Aqua Easy DAISY concept is een totaalsysteem van producten die met elkaar samenwerken om te komen tot de allerbeste water- en luchtkwaliteit in en rondom zwembaden.

  Lees verder
 • Beleef uw Wellness Experience

  24 maart 2014

  U droomt van uw eigen wellness ruimte maar weet niet goed welk product het best bij u past en waarvan u het ultieme wellness genot zou kunnen ervaren?

  Lees verder

Inschrijven nieuwsbrief